Auto verzekeringVanaf 21,73eur

Auto verzekeringen

Door onze aanstellingen bij de meeste verzekeraars kunnen wij voor u de voordeligste aanbieder zoeken met de gunstigste voorwaarden. Daar wij ook nog eens over een aantal volmachten beschikken, heeft u de polis snel in huis en regelen wij ook de schade voor u. In het kort lichten wij de dekkingsvarianten toe;

WA: dekking tegen schade die u met uw motorrijtuig aan anderen toebrengt.

WA+Beperkt Casco: WA dekking, plus dekking bij schade aan uw eigen motorrijtuig door brand, diefstal, verduistering, joyriding, ruitbreuk, storm en natuurrampen, zoals overstroming, lawine, hagelschade en aanrijdingschade door vogels of loslopende dieren.

WA+Casco: WA+Beperkt casco dekking, plus dekking van alle schade aan uw eigen motorrijtuig. De dekking geldt ook als u zelf schuld heeft aan een ongeval Hierbij kunt u natuurlijk nog aanvullende dekkingen sluiten zoals: rechtsbijstand, ongevallen inzittenden en schadeverzekering voor inzittenden. Indien u beschikt over meerdere voertuigen welke op de bedrijfsnaam staan, kunnen wij voor u de mogelijkheden voor een wagenpark onderzoeken. Veelal is er vanaf 8 voertuigen al sprake van een wagenpark. Ook bestel- en vrachtwagens kunnen worden opgenomen in het wagenpark.

Prijzen
Wa verzekering vanaf 21,73 euro per maand